AGÜ Spor'da Energa Torun galibiyetinin sevinci yaşanıyor

Kulüp Başkanı Yağmur: "Energa Torun'u mağlup ederek, gruptaki ilk 4 iddiamızı devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"

AGÜ Spor'da Energa Torun galibiyetinin sevinci yaşanıyor
AGÜ Spor'da Energa Torun galibiyetinin sevinci yaşanıyor
GİRİŞ 15.01.2015 11:13 GÜNCELLEME 15.01.2015 11:13

Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, FIBA Avrupa Ligi B Grubu'nda Polonya ekibi Energa Torun'u mağlup ederek, ilk 4 iddialarını sürdürdürdüklerini söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gruptaki dokuzuncu maçlarında Energa Torun'u 96-76 mağlup ettiklerini hatırlattı. Baştan sona üstün oynadıkları karşılaşma sonunda haklı galibiyet aldıklarını ifade eden Yağmur, "Bu takıma deplasmanda yenilmiştik. Bizim için kötü bir yenilgi olmuştu. Rakibimizi 15 sayının üzerinde farkla yenmemiz lazımdı. 20 sayı farkla yenerek, bunu başardık. Takım kendine geldi. İnşallah galibiyetlerimiz bundan sonra da devam edecek" diye konuştu.

Ömer Yağmur, "Energa Torun'u mağlup ederek, gruptaki ilk 4 iddiamızı devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok güzel galibiyet elde ettik. Karşılaşmanın son periyodunda Türk oyuncularımız da bayağı süre aldı. Böylelikle yabancıları dinlendirdik. İnşallah İspanya'da olan maçı da alırsak daha iyi olacağız" dedi.

Maçta 22 sayı kaydederek en skorer oyuncu olan yeni transfer Whalen'den çok memnun olduklarını dile getiren Yağmur, "Whalen, Kayseri'de ilk kez taraftarımız karşısına çıktı. Oyuna olumlu katkısı oldu, üçüncü maçı olmasına rağmen takıma uyumu çok iyi. Kariyeri başarılarla dolu bir basketbolcu. Kariyerine uygun performans ortaya koyuyor. Temennimiz bundan sonra da aynı başarıyı göstermesi" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA