Denizlispor'da İpekoğlu dönemi başladı

Teknik direktör İpekoğlu: "Bu sezon hedefimiz, takımımızı puan sıralamasında bulunduğu konumdan daha yukarılara taşımak"

Denizlispor'da İpekoğlu dönemi başladı
Denizlispor'da İpekoğlu dönemi başladı
GİRİŞ 14.01.2015 15:54 GÜNCELLEME 14.01.2015 15:54

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Denizlispor'un puan sıralamasında bulunduğu konumdan daha yukarıya taşımayı hedeflediklerini söyledi.

İpekoğlu, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, Denizlispor ile geçmiş dönemde çalıştığını ve burada yarım kalan bir hedefi tamamlamaya geldiğini belirtti.

Denizlispor'un bir marka olduğunu ifade eden İpekoğlu, "Bu markanın yeri Süper Lig'dir. Bu hedefimiz yarım kalmıştı, bugünden itibaren Denizlispor'u başarıya taşıyabileceğimize inandık ve onun için geldik. Bu sezon hedefimiz takımımızı bulunduğu konumdan daha yukarılara taşımak, önümüzdeki seneden itibaren de play-off ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak. Yöneticilerimi bu hedef doğrultusunda çok istekli ve arzu gördüm. Tüm Denizli'nin desteklerini bekliyoruz" dedi.

"Transfer yapalım düşüncesinde değilim"

İpekoğlu, takımın kadrosunu tanıdığını, mevcut kadro içerisinde bazı oyuncuları farklı pozisyonlarda deneyeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Şu an için tranfer yapalım düşüncesinde değilim. Kaldı ki devre arasında yapılan birçok transferlerin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bizim alacağımız oyuncular, zaten kulüplerinden gönderilen oyuncular olacağı için bize ne kadar katkı sağlayacaklarını bilemeyiz. Önce kadromuzu görelim, daha sonra bunları tekrar oturup konuşuruz."

Denizlispor Basın Sözcüsü Mehmet Ekizler ise İpekoğlu ile yeni bir sayfa açtıklarını, ligin ikinci yarısına daha güçlü ve moralli gireceklerini söyledi.

Öte yandan İpekoğlu'nun yardımcılıklarına Neşet Zhaveli, Utku Alemdaroğlu, Çağdaş Mavioğlu ve Onur Baş'ın getirildiği bildirildi.

KAYNAK: AA