AGÜ Spor Avrupa'da iddiasını sürdürmek istiyor

Kulüp başkanı Yağmur: "Energa Torun'u mağlup ederek, gruptaki ilk 4 iddiamızı devam ettirmeyi arzu ediyoruz"

AGÜ Spor Avrupa'da iddiasını sürdürmek istiyor
AGÜ Spor Avrupa'da iddiasını sürdürmek istiyor
GİRİŞ 13.01.2015 12:03 GÜNCELLEME 13.01.2015 12:03

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ Spor), Başkanı Ömer Yağmur, FIBA Avrupa Ligi B Grubu'nda yarın karşılaşacakları Polonya ekibi Energa Torun'u mağlup ederek, ilk 4 iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, grupta geride kalan 8 maçın 3'ünden galibiyet, 5'inden mağlubiyetle ayrıldıklarını hatırlattı.

Energa Torun karşısında galibiyetten başka düşünceleri olmadığını vurgulayan Yağmur, şunları kaydetti:

"Yoğun bir antrenman programını geride bıraktık. Rakibi tanıyoruz, antrenörümüz oyunculara rakibi ezberletti. Bence yarın Energa Torun karşısında sorunsuz bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Rakip çok iddiası olan bir takım değil. Bu maçı alamazsak zaten gruptaki işimiz zorlaşır, ilk 4 şansımız azalır. Energa Torun'u mağlup ederek, gruptaki ilk 4 iddiamızı devam ettirmeyi arzu ediyoruz. İnşallah karşılaşmadan mutlu ayrılan taraf biz oluruz."

Yeni transfer Whalen'in yarın ilk kez taraftarla buluşacağını belirten Yağmur, sözlerini şöyle tamamladı:

"Whalen basketbol camiasının yakından tanıdığı bir oyuncu. Üst seviyede bir basketbolcu. Takıma hazır geldi, oynadığı iki maçta güzel işler yaptı. Çok ahlaklı ve takıma uyumu üst seviyede. Kayseri'ye yabancılık çekmeyecek. Whalen'i seyretmek taraftarımız için büyük zevk olacak. Avrupa'da, ABD'de özel seyircisi olan bir oyuncu. Whalen'le taraftarlarımız basketbola doyacak."

KAYNAK: AA