Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası

Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alatepe: "Buradan çıkacak sporcular ülkemizi 2016 Rio Olimpiyatları'nda temsil edecek"

Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası
Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası
GİRİŞ 12.01.2015 18:10 GÜNCELLEME 12.01.2015 18:10

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası başladı.

Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe, Şanlıurfa GAP Arena Spor Salonu'nda düzenlenen törende, turnuvanın verimli geçeceğine inandığını söyledi.

Şampiyonanın yıldız, genç ve büyük bayanlar olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirileceğini belirten Alatepe, turnuvada Türkiye'nin dört bir yanından sporcuların ringe çıkacağını ifade etti.

Şampiyonaya büyük önem verdiklerini dile getiren Alatepe, "Bugüne kadar düzenlediğimiz şampiyonalar arasında en büyük ve en fazla katılımcının yer aldığı bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. 42 şehirden 381 sporcu burada bulunuyor. Buradan çıkacak sporcular ülkemizi 2016 Rio Olimpiyatları'nda temsil edecek. Daha iyi sporcuların yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de tarım ve turizmde olduğu gibi sporda da Şanlıurfa'nın merkez olmasını arzuladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından açılış müsabakaları yapılan şampiyona, 17 Ocak'a kadar sürecek.

KAYNAK: AA