TKBL'de maçın ardından

Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Kalaycığlu: ''Şimdiye kadarki mağlubiyetlerde belki mazeretlerimiz vardı ama bundan sonra yok''

TKBL'de maçın ardından
TKBL'de maçın ardından
GİRİŞ 11.01.2015 19:55 GÜNCELLEME 11.01.2015 19:55

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor'da, başantrenör Zafer Kalaycığlu, "Şimdiye kadarki mağlubiyetlerde belki mazeretlerimiz vardı ama bundan sonra yok" dedi.

Kalaycıoğlu, 74-65 kaybettikleri Fenerbahçe maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3. periyot hariç bütün periyotlarda rakiple başa baş oynadıklarını ama yeterli olmadığını belirtti.

3. periyottan sonra farkı kapatamadıklarını ifade eden Kalaycıoğlu, ''Şimdiye kadarki mağlubiyetlerde belki mazeretlerimiz vardı ama bundan sonra yok. Gelecek hafta Adana ASKİ karşısında zor bir maça çıkacağız. Adana ASKİ Türkiye kupasında final oynadı. Gücünün farkındayız. İnşallah bugünkü maçın üzerine bir şeyler koyarak, bu maçta daha iyi bir mücadele ortaya koyarız'' diye konuştu.

Fenerbahçe Başantrenörü Jacek Winnicki de 4. çeyrekte oyunu kontrol ettiklerini ve bunda da savunma değişikliklerinin etkisi olduğunu söyledi.

Winnicki, maçın sonlarına doğru adam adama savunmadan alan savunmasına döndüklerini ve etkili olduklarını belirterek, şunları ifade etti:

"Takımım haftada 2 maç oynadı. Bundan dolayı da yorgun. Oyuncularımı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Zor bir karşılaşma olacağını bekliyorduk. Hatay takımı koçunu değiştirdi ve aynı zamanda yeni oyuncuları geldi. Onların takıma bir enerji getireceğini biliyorduk. O yüzden galip geldiğimiz için sevinçliyiz.''

KAYNAK: AA