AGÜ Spor'da galibiyet sevinci

Kulüp Başkanı Yağmur: "Orduspor'u yenerek üst üste üçüncü galibiyetimizi almanın mutluluğunu yaşıyoruz"

AGÜ Spor'da galibiyet sevinci
AGÜ Spor'da galibiyet sevinci
GİRİŞ 11.01.2015 13:14 GÜNCELLEME 11.01.2015 13:14

Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Orduspor'u yenerek üst üste üçüncü galibiyetlerini elde etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 11. haftasında konuk oldukları Orduspor'u 89-76 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Bu galibiyetle zirve yarışındaki iddialarını sürdürdüklerini belirten Yağmur, "Ordu deplasmanında maçı baştan sona üstün götürdük ve haklı bir galibiyet aldık. Galibiyetle puan tablosunda ikinci sıradaki yerimizi koruduk. Ligde 11. hafta sonunda 9 galibiyetimiz ve 2 mağlubiyetimiz bulunuyor. Orduspor'u yenerek üst üste üçüncü galibiyetimizi almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz, zirveyi hedefleyen bir takımız. Bundan sonra da rehavete kapılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 12. haftada Beşiktaş'ı konuk edeceğiz. Amacımız, galibiyet serisinin o karşılaşmada da devam etmesi" diye konuştu.

Yağmur, Orduspor galibiyetinin FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda 14 Ocak Çarşamba günü iç sahada Polonya'nın Energa Torun takımıyla yapacakları maç öncesinde takım için moral olduğunu söyledi.

KAYNAK: AA