Maçın ardından

Manisaspor Teknik Sorumlusu Mutlu: "Bu maçta önemli olan kazanmaktı"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 05.01.2015 21:44 GÜNCELLEME 05.01.2015 21:44

PTT 1. Lig’de, sahasında Denizlispor’u 2-1 mağlup eden Manisaspor'da, teknik sorumlu Dilaver Mutlu, rakipleri karşısında önemli olanın kazanmak olduğunu söyledi.

Mutlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, geçen hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları Trabzonspor maçını hatırlatarak, o müsabakada rakiplerine pozisyon vermediklerini söyledi.

Takım olarak o müsabakada iyi sinyaller verdiklerini kaydeden Mutlu, şöyle konuştu:

"İlk yarı 2-0 bitti ama belki 4-5 de yapabilirdik. İkinci yarı penaltı golüne kadar yine iyi oynadık. Penaltıyı bilmiyoruz, pozisyona uzak kaldık, var mıydı, yok muydu bilmiyoruz. Hakemin takdiri. Penaltıdan sonra 10 dakika bocaladık. Sonra normale döndük ve oyunun hakimiyetini aldık, zaman zaman pozisyon da verdik. Pozisyonlar kaçırdık. Bu maçta önemli olan kazanmaktı. Biz de kazandık. Çok önemli üç puan aldık. En azından rakiplerimizi yenerek geliyoruz. Devre arasına iyi bir moralle girdik. Arayı iyi değerlendireceğiz. Transfer yapılacaksa, yönetimimiz gerekeni yapacaktır."

Denizlispor cephesi

Denizlispor'da, teknik direktör Özcan Bizati'nin cezalı olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan yardımcı antrenör İbrahim Nadir Arıkan müsabakayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

İlk yarıda rakiplerinin maçın kontrolünü elinde bulundurduğunu kaydeden Arıkan, şöyle konuştu:

"Bunda birinci dakikada yediğimiz gol etkiliydi. İkinci yarıda yaptığımız oyuncu değişikliği ile oyunu değiştirmek, geri döndürmek adına kontrolü elimize aldık. Penaltı sonrasında istediğimiz pozisyonları bulduk. Bir tanesi Genkov’un girdiği pozisyondu. O pozisyon gol olsaydı iyi bir dönüş olabilirdi. Mağlubiyetten dolayı üzgünüz."

KAYNAK: AA