Zubizarreta'dan sonra Puyol da Barcelona'dan ayrıldı

Barcelona'nın eski futbolcusu Puyol, yardımcılığını yaptığı Zubizarreta'nın futbol direktörlüğünden alınmasının ardından istifasını açıkladı

Zubizarreta'dan sonra Puyol da Barcelona'dan ayrıldı
Zubizarreta'dan sonra Puyol da Barcelona'dan ayrıldı
GİRİŞ 05.01.2015 21:18 GÜNCELLEME 05.01.2015 21:18

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın eski takım kaptanı Carles Puyol, yardımcılığını yaptığı Andoni Zubizarreta'nın futbol direktörlüğünden alınmasının ardından istifasını açıkladı.

Ligde geçen sezonun sonunda, tamamını Katalan ekibinde geçirdiği 18 yıllık aktif kariyerini sonlandıran Puyol, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki "puyol5carles" adlı hesabından yaptığı açıklamada, Barcelona'daki görevinden ayrılmaya karar verdiğini belirterek, "Bu 3,5 aylık süreçte kulübün saha dışındaki tarafını da görme fırsatı buldum. Çok şey öğrendim, gerçekten minnettarım. Artık değişik bir yer ve farklı bir bakış açısından başka şeyleri de tecrübe etmek istiyorum" ifadesine yer verdi.

36 yaşındaki Puyol, Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu'nın takımdan gönderdiği, 2010'un Temmuz ayından bu yana futbol direktörlüğü görevini yürüten eski İspanyol kaleci Zubizarreta'nın asistanlığını yapıyordu.

KAYNAK: AA