Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu:

"Takımımızı hakkettiği yer olan Süper Lig'e taşıyarak, 2015'te taraftarımızı mutlu etmek en büyük temennimdir"

Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu:
Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu:
GİRİŞ 02.01.2015 13:32 GÜNCELLEME 02.01.2015 13:32

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Başkanı Selahattin Aydoğdu, "Takımımızı hakkettiği yer olan Süper Lig'e taşıyarak, 2015'te taraftarımızı mutlu etmek en büyük temennimdir" ifadelerini kullandı.

Aydoğdu, yazılı açıklamasında, 2014'ü geride bıraktıklarını ve yola çıkarken koydukları hedeflerden hiçbir zaman şaşmadıklarını belirtti.

2015'in başta Adana Demirspor olmak üzere tüm spor camiasına ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyen Aydoğdu, takımlarının gücünü taraftarlarından alan bir camia olduğunu bildirdi.

Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Adana Demirspor, uzun yıllardır alt liglerde yer almamıza rağmen taraftarlarının Süper Lig'de yer aldığı tek kulüptür. Takımımızı hakkettiği yer olan Süper Lig'e taşıyarak, 2015'te taraftarımızı mutlu etmek en büyük temennimdir. Bu sezon taraftarlarımıza 15 bin civarında 'Passolig kartı' satarak, bu kategoride PTT 1. Lig'in zirvesinde, Spor Toto Süper Lig sıralamasında ise 8. konumdayız. Buna rağmen ligin başından beri artan bir performansımız ve buna zıt olarak artmayan bir taraftar sayımız var.

Son olarak evimizde oynadığımız Osmanlıspor maçında galibiyete sevindim ama taraftarlarımızın böylesine önemli bir mücadelede tribünleri dolduramamasına üzüldüm. Maç günü şiddetli yağmur ve olumsuz hava şartlarından dolayı tribünlerin dolmamasını kabul etmiyorum. Çünkü bizi buna alıştıran, karda, kışta, yağmurda Adana Demirspor'u yalnız bırakmayan, diğer kulüpleri kıskandıran ve gururlanmamızı sağlayan hep sizler oldunuz. Şimdi sizlerden bir kez daha büyüklüğünüzü göstererek, pazar günü 13.30'da evimizde oynayacağımız Bucaspor maçında stadı doldurmanızı istiyorum. Biliyorum ki sizler yanımızda daha fazla yer aldıkça biz o kadar güçlü olacağız."

KAYNAK: AA