Futbol: PTT 1. Lig

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu: "Transfer için gerekli kaynağı bulduk, yıldız oyuncular transfer edemesek bile, takımın gücüne güç katacak 2 ya da 3 oyuncu transfer yapabiliriz"

Futbol: PTT 1. Lig
Futbol: PTT 1. Lig
GİRİŞ 01.01.2015 12:54 GÜNCELLEME 01.01.2015 12:54

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, transfer için gerekli kaynağı bulduklarını, ara transfer döneminde 2-3 futbolcu alacaklarını bildirdi.

Kıbrıslıoğlu, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Manisapor maçının ardından ilk yarının değerlendirmesini yapacaklarını belirterek, "Bizimle çalışmaktan mutlu olmayanlar varsa yollarımızı ayıracağız. Bu sözler şahsım, tüm yöneticiler, teknik adamlar, futbolcular ve personel için geçerlidir" dedi.

Denizlispor yönetim kurulunun ara transfer için gerekli kaynağı oluşturduğunu ifade eden Kıbrıslıoğlu, "Kaliteli bir ekibe sahibiz, fakat ilk yarıda sakatlıklardan yana çok şansızdık. Kadroya takviye gerekiyor. Transfer için gerekli kaynağı bulduk, yıldız oyuncular transfer edemesek bile, takımın gücüne güç katacak 2 ya da 3 oyuncu transfer yapabiliriz" açıklamasında bulundu.

Kıbrıslıoğlu, yıllardır borç yükü altında ezilen Denizlispor'un 2015'te derin bir nefes alacağına vurguladı. Kulübün maliye ve Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan 980 bin liralık taksit borcunu ödediklerini belirten Hasan Kıbrıslıoğlu, bir taraftan borç öderken diğer taraftan da sportif başarıyı yakalamamız gerekiyor. Yeni yılında başarılı bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA