Kupada maçın ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Sorumlusu Yarkın: "Zemin şartlarından dolayı çok pozisyon üretemedik"

Kupada maçın ardından
Kupada maçın ardından
GİRİŞ 31.12.2014 15:50 GÜNCELLEME 31.12.2014 15:50

Akhisar Belediyespor'un teknik sorumlusu Feridun Şaban Yarkın, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Spor Toto 2. Lig takımı Keçiörengücü'ne 2-1 yenilmelerini, saha şartlarından kaynaklandığını belirtti.

Yarkın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın iki gün önce takımın başından ayrıldığını hatırlattı.

"Zemin şartlarından dolayı çok pozisyon üretemedik" diyen Yarkın, şunları söyledi:

"Rakibimiz, her iki devrenin başında birer gol buldu. Skorun verdiği rahatlıkla zaman çalması, bu tür ağır sahalarda çok kolay oluyor. Futbol oynamaya müsait olmayan zeminde sadece karamboller ve yüksek toplarda, pozisyon bulabilirdik. Bunların birini değerlendirebildik."

Yarkın, ligde karşılaşacakları Bursaspor maçından iyi skorla ayrılıp, devre arasına girmek istediklerini sözlerine ekledi.

Keçiörengücü cephesi

Keçiörengücü Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, Süper Lig'in önemli takımlarından biriyle karşılaştıklarına değinerek, "Saha şartları çok ağırdı. Bilinçli ve ne yaptığını bilen şekilde mücadele ettiğimiz maçı kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ederim" diye konuştu.

Keçiörengücü, Akhisar Belediyespor ile kendi sahasında oynadığı maçtan da 1-1'lik skorla ayrılmıştı.

KAYNAK: AA