İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da çifte şampiyonluk sevinci

Kulüp başkanı Çamlı: "Judo Süper Lig finallerinde özellikle bayanlarda Avrupa şampiyonu olan Galatasaray'ı geride bırakarak şampiyon olmak bizim için önemliydi"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da çifte şampiyonluk sevinci
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da çifte şampiyonluk sevinci
GİRİŞ 30.12.2014 13:15 GÜNCELLEME 30.12.2014 13:15

Judo Süper Lig'in final müsabakaları sonunda erkeklerde ve bayanlarda şampiyon olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da çifte mutluluk yaşanıyor.

Bursa'da yapılan müsabakalar sonunda tarihinde ilk kez çifte şampiyonluk yaşayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kulüp başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Çamlı, "Süper Lig finallerinde özellikle bayanlarda Avrupa şampiyonu olan Galatasaray'ı geride bırakarak şampiyon olmak bizim için önemliydi. Erkek takımımız da EGO Spor ve Galatasaray'ın önünde ipi göğüsleyerek bizi ikinci kez gururlandırdı. Bursa'dan şampiyon olarak ayrılan ve bize bu gururu yaşatan tüm teknik heyet ve sporcularımızı ayrıca tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

2016 Rio Olimpiyatları ana hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çamlı, şunları kaydetti:

"Judoda her iki kategoride de gelen şampiyonluk, bizim doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Haftasonu bize Mersin'de Türkiye şampiyonu olarak önemli bir mutluluk daha yaşatan bedensel engelli yüzme takımımızı da ayrıca tebrik ediyorum."

KAYNAK: AA