Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:

"Fenerbahçe Ülker karşısında mücadelemiz farkı getirdi"

Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:
Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:
GİRİŞ 29.12.2014 12:20 GÜNCELLEME 29.12.2014 12:20

Türkiye Basketbol Ligi'nin 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Ülker'i 85-67 yenen Anadolu Efes'in genel menajeri Engin Özerhun, karşılaşmada çok iyi mücadele ettiklerini ve bu mücadelenin de farkı getirdiğini söyledi.

Özerhun, lacivert-beyazlı kulübün sitesinde yer alan açıklamasında, Fenerbahçe Ülker karşısında çok önemli bir galibiyet elde ettiklerine dikkati çekerek, "Yılın sonunu böylesine güçlü bir takım karşısında galibiyet ile kapattığımız için çok mutluyuz. Beş gün içinde lig sıralamasında üzerimizde bulunan iki takımı da devirme başarısını gösterdik" ifadelerini kullandı.

Maça çok iyi başladıklarını belirten Özerhun, şunları kaydetti:

"Sonrasında güçlü kadrosu olan rakibimiz farkı kapattı. Ama mücadeleyi bırakmayan takımımız yine maçın başında olduğu gibi oyuna ağırlığını koydu ve çok önemli bir galibiyet elde ettik. Ayrıca bu hafta başlayacak olan THY Avrupa Ligi Top 16 turu için de önemli ölçüde moral depoladık. Sakat oyuncularımızın çokluğuna karşın sahada mücadele eden tüm oyuncularımız çok başarılı bir performans ortaya koydular ve maçın tümüne yayılan bir mücadele örneği sergilediler. Bu mücadele bize farklı galibiyeti getiren faktör oldu. Bu bizim için çok sevindirici."

Engin Özerhun, THY Avrupa Ligi Top 16 turundaki hedefleriyle ilgili olarak da, "Yeni transferimiz Heurtel ve sakat oyuncularımızın da katılımı ile birbirinden zorlu maçlara sahne olacak Top 16'da hedefimiz her zaman olduğu gibi en üst sıralarda yer almak ve play-off etabına yükselmek" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA