Anadolu Efes-Fenerbahçe Ülker maçından notlar

Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic ve Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic, Türkiye'de ilk kez rakip oldu

Anadolu Efes-Fenerbahçe Ülker maçından notlar
Anadolu Efes-Fenerbahçe Ülker maçından notlar
GİRİŞ 28.12.2014 20:34 GÜNCELLEME 28.12.2014 20:34

Türkiye Basketbol Ligi'nin 13. haftasında zirveyi ilgilendiren önemli maçta Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker karşı karşıya gelirken, takımların Sırp teknik adamları Türkiye'de ilk kez birbirine rakip oldu.

Fenerbahçe Ülker'de ikinci sezonunu geçiren ve ilk sezonunda takımını şampiyonluğa taşıyan Zeljko Obradovic ile sezon başında Anadolu Efes'in başına getirilen Dusan Ivkovic, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan maçta Türkiye'de ilk kez karşı karşıya geldi.

İki teknik adam, Obradovic'in Panathinaikos'u, Ivkovic'in ise Olympiakos'u çalıştırdığı dönemde Yunanistan'da önemli maçlarda rakip olmuştu.

Heurtel de maçı izledi

Anadolu Efes'in yeni transferi Thomas Heurtel, takımının Fenerbahçe Ülker'le yaptığı maçı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda izledi.

Bugün sağlık kontrolünden geçen ve sözleşme imzalayan Heurtel, gelecek maçlarda takımdaki yerini alıp, ligde de forma giyebilecek.

Fenerbahçe Ülker taraftarından büyük destek

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Fenerbahçe taraftarları, kendilerine ayrılan bölümü doldurdu.

Güvenlik görevlileri tarafından kordon içine alınan bölümün dolması ve sarı-lacivertli taraftar sayısının daha da artması üzerine, güvenlik kordonu genişletildi. Müsabakayı yaklaşık 3 bin sarı-lacivertli taraftar izledi.

Anadolu Efes taraftarları da müsabakada takımlarına destek verirken, salondaki boşluklar dikkati çekti.

KAYNAK: AA