Maçın ardından

Denizlispor Yardımcı Antrenörü Arıkan: "Sahamızdan galibiyetle ayrılmak istiyorduk ama bunu başaramadık"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 28.12.2014 17:00 GÜNCELLEME 28.12.2014 17:00

PTT 1. Lig'de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan Denizlispor'un yardımcı antrenörü İbrahim Nadir Arıkan, maçtan galibiyetle ayrılmak için mücadele ettiklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Arıkan, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçta mücadelenin orta alanda geçtiğini belirtti. Karşılaşmada üretken bir oyun sergilemediklerini dile getiren Arıkan, "Rakibe pozisyon vermemek için gerekli mücadeleyi yaptığımızı düşünüyoruz. Sahamızdan galibiyetle ayrılmak istiyorduk ama bunu başaramadık. Sezonun ilk yarısının son maçında istediğimizi alarak, puan cetvelinde iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Bu doğrultuda son haftadaki maç için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Arıkan, Denizlispor'un Teknik Direktör Özcan Bizati'nin maçın son dakikalarında hakem Çağatay Şahan tarafından tribüne gönderilmesine ilişkin ise "Hakemlerin yaklaşımı biraz sert. Bize kreş çocuğu muamelesi gösteriyorlar. Belli bir alan var onun dışına çıkılmaması gerekiyor ama bazen maçın heyecanıyla bir adım atılabiliyor. Bir temasın neticesinde 'bana dokunma, dokunulmazlığımız var' gibi tuhaf bir değerlendirmenin neticesinde hocamız dışarıya atıldı" görüşlerini aktardı.

"Bir puana sevinemiyoruz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu Hakan Kutlu da sahaya kazanmak için çıktıklarını oyuncularının bu yönde ellerinden geleni sahaya yansıttıklarını belirtti.

Kutlu, "Rakibimizin kalemizde yakaladığı bir gol pozisyonu yok ama deplasmanda oynamamıza rağmen 5-6 tane çok net gol pozisyonu yakaladık, bunları değerlendiremeyince maçtan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Biz bir puana sevinmiyoruz, çünkü yukarıyı hedefleyen bir takımız. Özellikle son 9 haftada hem oyun hem de sonuç anlamında yükselen bir grafiğimiz var. Bunu bugün oyun anlamında yine sürdürdük ama sonucu alamadık" diye konuştu.

KAYNAK: AA