İzmir'de Fenerbahçe heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası'nda İzmir temsilcisi Altınordu ile Fenerbahçe arasında 30 Aralık Salı günü oynanacak maç için 2 günde 11 bin bilet satıldı

İzmir'de Fenerbahçe heyecanı
İzmir'de Fenerbahçe heyecanı
GİRİŞ 28.12.2014 14:40 GÜNCELLEME 28.12.2014 14:40

İzmir'de, Ziraat Türkiye Kupası'nda Altınordu ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmanın 2 gün önce satışa sunulan biletleri hızla tükeniyor.

Altınordu Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe ile 30 Aralık Salı günü İzmir Atatürk Stadyumu'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçına taraftarların ilgisi artarak devam ediyor.

Kulübün Yeşilyurt semtindeki Sait Altınordu Yerleşkesi gişeleri ile Passolig internet sitesi üzerinden 26 Aralık Cuma günü 5, 10 ve 15 liradan satışa sunulan maç biletlerinden 11 bini 2 gün içinde satıldı. Dakikada yaklaşık 4 bilet satın alındığı Altınordu-Fenerbahçe maçında, satışa sunulan biletlerin karşılaşma öncesi tamamının tükenmesi bekleniyor.

İki kulüp taraftarları aynı tribünde olacak

Maç için stadyumda yapılan seyirci yerleşim planında, iki kulüp taraftarları maç heyecanının aynı tribünde paylaşacak.

Stattaki kale arkası tribünlerden bir tanesine seyirci alınmasını kararlaştıran Altınordu, kapalı tribünü iki kulübün taraftarlarına ortak açmayı, açık tribünü konuk ekip taraftarlarına, tek kale arkası tribünü de kendi taraftarlarına tahsis etti.

Maçı görme engelliler de statta canlı anlatımla takip edecek

Altınordu Spor Kulübü, maçta görme engelliler için Türkiye'de ilk kez özel düzenlemeye gidecek. Karşılaşmada protokol tribününde ağırlanacak 20 görme engelli futbolsever, maç heyecanını Altınordu yöneticilerinden Rıza Mutkilioğlu’nun canlı anlatımıyla statta yaşayacak.

Altınordu-Fenerbahçe arasındaki karşılaşmayı, Altınordu Futbol Okulları'nda eğitim gören 3 bin 500 futbol okulu öğrencisi de izleyecek.

KAYNAK: AA