Tekvando Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu

Gelir tablosu ve bilançolar, oybirliğiyle ibra edildi

Tekvando Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu
Tekvando Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu
GİRİŞ 28.12.2014 12:38 GÜNCELLEME 28.12.2014 12:38

Türkiye Tekvando Federasyonunun 4. Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara'da yapıldı.

Crowne Plaza Otel'de 287 delegeden 215'inin katılımıyla gerçekleşen mali genel kurulda, divan başkanlığına Hatip Çopur seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, yönetim kurulu olarak sportif alanda başarıları artırmaya çalıştıklarını söyledi. Sosyal ve kültürel olarak da tekvandonun yaygınlaşması ve gelişmesi için çaba içinde olduklarını belirten Şahin, uluslararası arenada Türk tekvandosunun her zaman en üst seviyede yer alması için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Kısa vadede hedeflerinin 2016 Rio Olimpiyatları olduğuna dikkati çeken Şahin, şöyle konuştu:

"Dünya ve Avrupa şampiyonalarında ülkemizi geçmişte olduğu gibi gelecekte de en başarılı federasyon olarak tanıtmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz projelerle birçok ilimize malzeme yardımı yapılırken, ülkemizin en ücra köşelerinde bile lisanslı sporcu sayımızda büyük bir artış yaşandı. Bugün 300 bini aşkın lisanslı sporcumuz, 2 binin üzerindeki kulübümüzle olimpik branşlarda futboldan sonra sporcu ve kulüp olarak en fazla sayıya sahip olan bir branşız. Amacımız bu sayıyı daha da arttırmaktır. Diğer taraftan 3 bine yakın antrenörümüz, 5 bin civarında hakemimiz ile tekvando ailesi olarak yarınlara umutla bakıyoruz."

Metin Şahin'in konuşmasının ardından yönetim ve denetleme kurulunun dönem raporları, gelir tablosu ve bilançoları, faaliyet programı oybirliğiyle ibra edildi.

Olağan Mali Genel Kurulda, 2015 tahmini bütçesi 22 milyon 170 bin, 2016 yılı tahmini bütçesi ise 24 milyon 380 bin lira olarak belirlendi.

KAYNAK: AA