Yiğiner'den adaylık açıklaması

Ankara Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, MKE Ankaragücü Kulübü başkanlığına aday olmadığını açıkladı

Yiğiner'den adaylık açıklaması
Yiğiner'den adaylık açıklaması
GİRİŞ 27.12.2014 01:14 GÜNCELLEME 27.12.2014 01:14

Ankara Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner, MKE Ankaragücü Kulübü başkanlığına aday olmayacağını söyledi.

Yiğiner, başkanlıktan istifa ettiği MKE Ankaragücü Spor Kulübünün yaklaşan kongresi öncesi Gölbaşı ilçesindeki bir programdan çıkışında AA muhabirine açıklama yaptı.

Ankaragücü’nün köklü ve Cumhuriyetin kuruluşuna tanıklık etmiş bir kulüp olduğunu belirten Yiğiner, “Ankaragücü yüz dört yaşında asırlık bir çınar, ama maalesef üç dört sezondur sıkıntılarla mücadele ediyor. 10 Ocak’ta genel kurul var. Genel kurul için şu ana kadar bir aday çıkmadı. Aday olmayı düşünmüyorum” diye konuştu.

MKE Ankaragücü’nün borçlarının çok fazla olduğunu vurgulayan Yiğiner, şunları söyledi:

“Biz iki yıl bu mücadeleyi yaptık ama borçlar öde öde bitmiyor. Süper ligden kalan borçlar ve iki takımın birleşmesinden doğan borçlar var. Biz iki yıl borç ödedik. Borçların yarısından fazlasını bitirdik. Ama bizler de yorulduk. Gereken desteği bulamadık. Bundan sonraki dönemde de bulacağımızı tahmin etmiyoruz. Aday olmayı bende, yönetici arkadaşlarımız da düşünmüyoruz.”

KAYNAK: AA