Torku Konyaspor'un Beşiktaş karşısında hedefi 3 puan

Kulüp basın sözcüsü Baydar: - "Kupa maçındaki galibiyetimizin moraliyle çıkacağımız Beşiktaş maçından da üç puanla ayrılmak istiyoruz"

Torku Konyaspor'un Beşiktaş karşısında hedefi 3 puan
Torku Konyaspor'un Beşiktaş karşısında hedefi 3 puan
GİRİŞ 26.12.2014 13:52 GÜNCELLEME 26.12.2014 13:52

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, sahalarında karşılaşacakları Beşiktaş maçı ile ilgili, "Kupa maçındaki galibiyetimizin moraliyle çıkacağımız Beşiktaş maçından da üç puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada karşılaştıkları Cizrespor karşısında iyi oynadıklarını söyledi.

Süper Lig'de aldıkları yenilgilerin ardından kupa maçına mutlak galibiyetle çıktıklarını belirten Baydar, farklı skorla üç puanı aldıklarını anımsattı.

Baydar, ligin 15. haftasında sahalarında Beşiktaş'ı konuk edeceklerini hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Ligde aldığımız son iki yenilgiyle takım olarak moralimiz bozulmuştu. Ancak bu yenilgiler her zaman olabilir. Önemli olan; bu durumu çabuk atlatmak. Biz de öyle yaptık. Hafta içinde Cizrespor karşısında aldığımız galibiyet bizi mutlu etti. Kupa maçındaki galibiyetimizin moraliyle çıkacağımız Beşiktaş maçından da üç puanla ayrılmak istiyoruz. Rakibimizin galibiyet serisi var. Ancak biz de Torku Konyasporuz. Sahamızda her zaman mutlak galibiyetle çıkıyoruz. İnşallah taraftarlarımızı mutlu edecek bir skor elde edeceğiz."

KAYNAK: AA