Galatasaray Erdoğan'ı ziyaret etti!

Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, bu zorlu maç öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.

Galatasaray Erdoğan'ı ziyaret etti!
Galatasaray Erdoğan'ı ziyaret etti!
GİRİŞ 26.12.2014 14:28 GÜNCELLEME 26.12.2014 15:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı futbolcu, yönetim ve teknik ekibin yer aldığı heyet bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.

ERDOĞAN'A 53 NUMARALI FORMA

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından, sarı kırmızılı takım Cumhurbaşkanı ile görüşmelerde bulundu. Galatasaray heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 53 numaralı Galatasaray forması hediye etti.

ERDOĞAN: "KAÇ FUTBOLCU BEDELLİ'DEN YARARLANDI"

Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm kulüplere eşit mesafede olduğunu vurgulayan Albayrak, "Cumhurbaşkanımıza 53 numaralı formayı verdim. 'Siz de Rizelisiniz, ben de Rizeliyim' dedim. Cumhurbaşkanımızi kendisine özel yaptırdığı kravatlardan futbolculara hediye etti. Cumhurbaşkanı tüm kulüplere eşit mesafededir. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun sorunlarını konuştuk. Cumhurbaşkanımız, esprili bir şekilde kaç futbolcunun bedelli askerlikten yararlandığını sordu. 5 futbolcu yararlandı." şeklinde konuştu.

Galatasaray Erdoğan'ı ziyaret etti!
GALERİYE GİT
YORUMLAR 6
  • halil 9 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu fakir edebiyatını,asgari ücretin neredeyse 1.000 lira olduğu ülkemizde,ya 12 ay askere gideceksin ya da 18 ay çalışıp kazandığın parayı devlete vereceksin.30 yaşındaki bir adam bir asgari ücret bile kazanamıyorsa hatayı kendisinde arayacak.çok çok adil bir bedelli askerlik kanunu çıkmıştır,Allah çıkaranlardan razı olsun.
    Cevapla
  • ercan 9 yıl önce Şikayet Et
    herkes şunu biliyor ki galatasaraya vergi cezası verilmeseydi bu ziyaret olmayacaktı
    Cevapla
  • arap 9 yıl önce Şikayet Et
    hangisinin zengin oldugunu ögrenmek istemistir
    Cevapla
  • mehmet er 9 yıl önce Şikayet Et
    Her fakir asker dogar
    Cevapla
  • lider 9 yıl önce Şikayet Et
    zenginden de 18bin lira fakirden de.varmı böyle adaletsizlik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle