Potada maçın ardından

Adana ASKİ Başantrenörü Artun: "Hedefimiz bu kupayı kazanmak. Şu an sadece bir adım geçtik"

Potada maçın ardından
Potada maçın ardından
GİRİŞ 25.12.2014 23:43 GÜNCELLEME 25.12.2014 23:43

Basketbolda, Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray Odebank'ı 57-51 yenerek yarı finale çıkan Adana ASKİ'de, başantrenör Kaan Artun, hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.

Artun, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakip takımın Türkiye Kupası'nın son beş yıldır şampiyonu olduğunu ve bu açıdan da çok önemli bir maç oynadıklarını belirtti.

Galatasaray Odeabank'ta bir takım değişikliklerin olduğunu ancak Fenerbahçe'yi yenerek Mersin'e gelmiş bir takımla oynadıklarını vurgulayan Artun, şöyle konuştu:

"Bu sezon iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Ligde de ilk 5'i hedefliyoruz. Ama en başından beri kupaya ayrı bir önem veriyordum. Çanakkale'den beri oyuncularıma, bu kupayı kazanabileceğimizi, tek maçlık turnuvalarda kimin kimi yeneceğinin hiç belli olmadığını söylüyordum. Hedefimiz bu kupayı kazanmak. Şu an sadece bir adım geçtik. Yarın Mersin Büyükşehir Belediyesi ile yarı finalde karşılaşacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Umarım onu da geçip adımızı finale yazdırırız. Özellikle bugünkü performanslarından dolayı oyuncularımın bunu hak ettiğine inanıyorum."

Galatasaray Odeabank cephesi

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun da 5 yıldır kazandıkları Türkiye Kupası'na bu sene ilk turda veda etmelerinin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Çok kötü oynadıklarını ve basit atışlar kaçırdıkları için rakiplerinin bunu iyi değerlendirdiğini ifade eden Memnun, şöyle devam etti:

"Rakibimiz gerçekten iyi oynadı. Bizim kaçırdığımız atışlar nedeniyle morallendiler. Normal atışlarını yapıp kazanmayı başardılar. Adana ASKİ'yi kutluyoruz. Biz bugünkü maçımızı gözden geçireceğiz. Şu aşamada bu maçla ilgili yapabileceğimiz tek şey ders çıkarmak, öğrenmek. Sezon devam ediyor. Üzgünüz. Kazanmak istiyorduk. Bugün kötü bir günümüze denk geldi. Değerlendireceğiz."

KAYNAK: AA