Altınordu Kulübü Başkanı Özkan:

"Dün akşam Fenerbahçe maçı bitiminden bu yana tebrikler alıyor ve abartılıyoruz"

Altınordu Kulübü Başkanı Özkan:
Altınordu Kulübü Başkanı Özkan:
GİRİŞ 24.12.2014 12:11 GÜNCELLEME 24.12.2014 12:11

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, maç bitiminden bu yana tebrik alıp abartıldıkların ifade ederek, "Başarıyı abartmadan ve havaya girmeden kendi ligimizin ölçeğinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Seyit Mehmet Özkan, açıklamasında, takımının Fenerbahçe karşısında müsabakanın son dakikasına kadar olumlu futbol oynama çabasını ayakta alkışladığını söyledi.

İsmail Kartal'ın, sakatlıktan yeni çıkmış uyum dönemi geçiren ve forma şansı bulamayan gençleri oynattığının farkında olduklarını belirten Özkan, "Bu nedenle başarıyı abartmadan ve havaya girmeden, kendi ligimizin ölçeğinde yolumuza devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

"Altınordu Futbol Sosyal Girişimi"nin temel düşüncesinin, bu toprakların çocuklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştirmek, onlara güvenmek, inanmak, değer vermek, imkan sağlamak ve formayı teslim etmek olduğunu kaydeden Özkan, şöyle devam etti:

"Dün akşam maç bitiminden bu yana tebrikler alıyor ve abartılıyoruz. Ortasını bulamıyor, ya arşıâlâya çıkıyor ya yerin dibine indiriliyoruz. Bunun ortası, futbolculuğun meslek olarak kabul edilmesinden geçiyor. Sahaya çıkan gençlerin bu işi yani mesleğini icra etmek zorunda olan profesyoneller olduğunu hatırlasak, onların boylarını bir galibiyetle 5 metreye çıkarıp, bir yenilgiyle 50 santimetreye indirmesek, inanın birçok şeyi de çözmüş olacağız."

Özkan, kaleci Evren’den forvetleri Taha’ya kadar herkesi sevgiyle kucakladığını dile getirerek, "Benim has evlatlarım Altınordu Futbol Meslek Okulu’dan çıkan çocuklarımız Çağlar ile Cengiz de dün sahadaydı. İkisiyle de gurur duydum. Allah, onların yollarını açık etsin. Yarın diğer gençlerimiz sahada olacak, kimse üzülmesin. Herkes, aldığı gerçek futbol eğitiminin hakkını verecek" diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü’ne ve duruşunu çok takdir ettiğini belirttiği İsmail Kartal'a, misyonlarını tüm ülkeye gösterme fırsatı tanıdığı için teşekkür eden Özkan, "Fenerbahçe’nin forma giyen 5 genciyle de gurur duydum. İnşallah yakın gelecekte onlar da Fenerbahçe formasını kapacaklar" görüşünü bildirdi.

KAYNAK: AA