Van Gaal'den Ferguson'a teşekkür

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, desteğinden dolayıtakımın eski çalıştırıcısı Alex Ferguson'a teşekkür etti

Van Gaal'den Ferguson'a teşekkür
Van Gaal'den Ferguson'a teşekkür
GİRİŞ 23.12.2014 23:38 GÜNCELLEME 23.12.2014 23:38

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Teknik Direktörü Louis van Gaal, takımın emekliye ayrılan eski çalıştırıcısı Alex Ferguson'un desteği sayesinde başarılı sonuçlar aldıklarını söyledi.

Basın toplantısından konuşan Van Gaal, Manchester United'ın eski teknik direktörü Ferguson'un harika bir çalıştırıcı olduğunu belirterek, "Bana karşı inancı var ve bu beni mutlu ediyor. Bu sayede takımı çalıştırmam çok kolaylaşıyor" dedi.

"Kırmız Şeytanlar"da idareci olarak görev yapan Ferguson'un kendisine birçok tavsiyede bulunduğunu belirten Hollandalı Van Gaal, "Ondan her zaman destek bulacağımı umuyorum. Bana her zaman güven duyduğunu söyledi ve bir teknik adam olarak buna ihtiyacım var. Ona teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Van Gaal, İngiliz ve İspanyol medyasında yer alan Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale'in Manchester United'a transfer olacağı iddiasına ilişkin ise "Bu konuda basının yerine yöneticilerimle konuşmayı tercih ederim" değerlendirmesinde bulundu.

Sezon başından bu yana sakatlanan birçok futbolcusunu oynatamayan Manchester United, lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmen üst üste aldığı galibiyetler sonrası 32 puanla 3. sıraya yükselmişti.

KAYNAK: AA