Atletico Madridli milli futbolcu Arda Turan:

"Benimle evlenecek olan kişinin aklından şüphe etmek lazım"

Atletico Madridli milli futbolcu Arda Turan:
Atletico Madridli milli futbolcu Arda Turan:
GİRİŞ 23.12.2014 15:57 GÜNCELLEME 23.12.2014 15:57

İspanya'da Atletico Madrid'in formasını giyen milli futbolcu Arda Turan, özel hayatını hiçbir zaman planlamadığını söyledi.

İstanbul'da katıldığı bir reklam filmi çekimi öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Arda Turan, özel yaşamı hakkında son günlerde çıkan haberler ve evlilik konusuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Turan, "Hayatta böyle şeyler planlayarak olmaz. Yani hiçbir zaman özel hayatımı planlamadım. Planlarsam güzel olmaz. Hayırlısını diliyorum. Bunlar kalple, ruhla yaşanacak şeyler. Benimle evlenecek olan kişinin aklından şüphe etmek lazım" diye konuştu.

"Madrid'de çok mutluyum"

Arda Turan, kulübü Atletico Madrid'de çok huzurlu olduğunu ve uzun yıllar takımda kalmak istediğini söyledi.

Atletico Madrid'den ayrılmayı düşünmediğini ve takımıyla 2017'ye kadar sözleşmesinin olduğunu ifade eden Turan, "2017'ye kadar kontratım var. Madrid'de çok huzurluyum. Her şey yolunda gidiyor. Futbolda hayatın ne göstereceği belli olmaz ama Atletico Madrid'de çok mutluyum. Kontratımın sonuna kadar, hatta futbol hayatım boyunca orada olmak istiyorum" dedi.

2014 senesini de değerlendiren yıldız futbolcu, Türkiye'yi Avrupa'da başarıyla temsil ettiğine inandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Çok güzel bir sene yaşadık. Açıkçası her şeyi ve her anı ile keyifliydi. Benim için çok özel bir seneydi. Ülkemi iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Kendi sportif başarım açısından da çok güzeldi. İyi çalıştık, iyi başarılar elde ettik. Çalıştığımızın hakkını aldık. İnşallah 2015 de sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir sene olur."

Milli takım

A Milli Takımla bu sene oynadıkları maçlarda istedikleri sonuçları alamadıklarının altını çizen Arda Turan, "İzlanda maçı hariç diğer karşılaşmalarda kazanabileceğimiz oyunları oynadık. Ama olmadı, futbol bazen böyle. Elimizden geleni yaparak buradan Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmek istiyoruz. Umudum hep var. Milli takım olarak son saniyesine kadar mücadele edeceğiz. Bize dua etsinler. Her türlü şartta şahsım olarak elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum" yorumunu yaptı.

Milli futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde Bayer Leverkusen eşleşmesi için, "Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'a da iyi şanslar diliyorum. Kardeşlerime karşı oynayacağım. Leverkusen iyi oyunculardan kurulu zor bir rakip" ifadelerini kullandı.

İspanya Ligi'nde zirvede yaşanan büyük rekabet hakkında da konuşan 27 yaşındaki Turan, şampiyonluk için iddialı yorumlar yapmak istemediğini söyledi. Turan, "Her zaman büyük hayaller hakkında kelimeler ifade etmek çok tarzımız değil. Her maçı final olarak görüyoruz. Maç maç gidiyoruz. Sezon sonunda göreceğiz" diye konuştu.

UEFA'nın yaptığı "Yılın En İyi 11'i" oylamasında Türkiye'den aldığı desteğe teşekkür eden Turan, şunları söyledi:

"İnsanların, üzerimde bu şekilde birleşmesi onur verici. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. İstanbul'da sokakta kimi görsem oy verip desteklediklerini söylüyor. Bu yüzden kendimi çok iyi hissediyorum. O listede olmak farklı bir gurur. İnşallah kazanırım."

Öte yandan reklam filmi öncesinde, Türkiye'de düzenlenen bir organizasyonda "Avrupa'da Yılın Futbolcusu" seçilen Arda Turan'a ödülü verildi.

KAYNAK: AA