Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Orduspor'da Samsun Canik Belediye karşısında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
GİRİŞ 22.12.2014 16:36 GÜNCELLEME 22.12.2014 16:36

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Orduspor'da Samsun Canik Belediye karşısında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsun Canik Belediye karşısında çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Sahalarında oynadıkları maçı 83-54 gibi farklı bir skorla kazandıklarını anımsatan Durur, "Karadeniz derbisine önem veriyorduk. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Durur, Samsun Canik Belediye galibiyetiyle ligde 9'uncu sıraya yükseldiklerini ifade ederek, bu galibiyetle ligde 4'üncü galibiyetlerini aldıklarını kaydetti.

Aldıkları 13 puanla üst sıralara doğru çıktıklarına vurgu yapan Durur, "Bu maça kadar iki kulvarda mücadele ediyorduk. EuroCup'ı tamamladık. Şimdi artık sadece lige odaklandık. Bundan sonra tek düşüncemiz lig olacak. Önümüzdeki maçlarda toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Bunun için de gayret edeceğiz" diye konuştu.

Durur, lige verilecek bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirip eksiklerini gidereceklerini söyledi.

KAYNAK: AA