Şanlıurfalı engelliler, ''dört dörtlük''

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ceylanpınar Engelliler'de 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmanın sevinci yaşanıyor

Şanlıurfalı engelliler, ''dört dörtlük''
Şanlıurfalı engelliler, ''dört dörtlük''
GİRİŞ 22.12.2014 12:38 GÜNCELLEME 22.12.2014 12:38

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ceylanpınar Engelliler, bu sezon çıktıkları 4 maçı da kazanarak, puan cetvelinde ilk iki sırayı paylaştı.

Tarihinde ilk kez 1. Lig'e yükselen Ceylanpınar Engelliler, yaptığı 4 karşılaşmada da tecrübeli rakiplerini farklı skorla yenmeyi başardı.

Sezonun açılış maçında Hakkari Yüksekova Engelliler'i 100-44'lük farklı skorla geçen Ceylanpınar ekibi, ikinci maçında İskenderun Engelliler karşısında salondan 74-59 galip ayrıldı. Üçüncü hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 97-72'lik skorla geçen Ceylanpınar temsilcisi son maçında ise Adana Martı Engelliler'i 103-47 yendi.

Şanlıurfa derbisinde buluşacaklar

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise ligin açılış maçında sahasında İskenderun Engelliler'i 93-61 yendi.

İkinci maçında Adana Martı Engelliler'i 82-37, ardından Yüksekova Engelliler'i de 71-31 mağlup eden Şanlıurfa temsilcisi, son maçında ise deplasmanda Muş Bedensel Engelliler'i 77-55 yendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, aldığı sonuçların ardından puan cetvelinde ikinci sıraya yerleşti.

Averajla liderlik koltuğuna oturan Ceylanpınar Engelliler ile ikinci sırada bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu Şanlıurfa derbisinde kozlarını paylaşacak.

KAYNAK: AA