Maçın ardından

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak: - "Takım halinde oynadığımız zaman her rakibi, her zaman yenebileceğimizi gösterdik"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 21.12.2014 23:58 GÜNCELLEME 21.12.2014 23:58

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendikleri maçta, takım halinde oynadıkları zaman her rakibi yenebileceklerini gösterdiklerini ifade etti.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından açıklama yapan Albayrak, sakatlıkları bulunan futbolcuların da takıma dönmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, "Çok güzel bir galibiyet oldu. Hak ederek, güzel bir futbol oynayarak maçı kazandık. Futbolcu arkadaşları ve teknik ekibi kutluyoruz. Buraya kadar gelen tüm taraftarımızı tebrik ediyoruz. Güzel oynadık, rakip de güzel oynadı. Oyunu çirkinleştirecek hiçbir şey yapmadılar. Haftayı lider olarak kapattık, önümüzdeki haftaya bakıyoruz. Sakatlarımızın geriye dönmesi bizi mutlu ediyor. Takım halinde oynadığımız zaman her rakibi, her zaman yenebileceğimizi gösterdik" ifadelerini kullandı.

Zirve yarışındaki çekişmeyle ilgili olarak Albayrak, "Üç takımın birbiriyle güzel bir çekişme içinde olması, Türk futbolu için de güzel. Amacımız sezonu en yukarıda bitirmek. Bu yolda da var gücümüzle oynuyoruz" dedi.

Beşiktaşlı yönetici, maçlarını oynayacakları stat konusundaki soru üzerine, İstanbul Başakşehir ile yaptıkları iki maçlık anlaşmanın tamamlandığını dile getirerek, "Önümüzdeki hafta deplasmanda Torku Konyaspor maçımız var. Galatasaray maçını da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağımızı açıklamıştık. Işıklandırma ve zemin iyileştirme çalışmaları bitmezse Ziraat Türkiye Kupası maçını da muhtemelen Sarıyer'de Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynayacağız" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA