Balkan Erkekler Plaj Voleybolu Kış Turu

Kupanın 1. etap finalinde, Sırp ikili Basta-Jovanovic'i 2-0 yenen Yunan çift Kotsilianos-Zoupani birinci oldu

Balkan Erkekler Plaj Voleybolu Kış Turu
Balkan Erkekler Plaj Voleybolu Kış Turu
GİRİŞ 21.12.2014 16:05 GÜNCELLEME 21.12.2014 16:05

Balkan Voleybol Birliği (BVA) ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Balkan Erkekler Plaj Voleybolu Kış Turu 1. etabı maçları tamamlandı.

TVF Ankara Beştepe Kapalı Plaj Voleybolu Kortları'nda oynanan final karşılaşmasında, Sırp ikili Stefan Basta-Rasko Jovanovic'i 21-15 ve 21-13'lük setlerle 2-0 mağlup eden Yunan ikili Georgios Kotsilianos-Nikos Zoupani birinciliği elde etti.

Turnuvada Türkiye'yi temsil eden Selçuk Şekerci-Hasan Hüseyin Mermer ikilisi ise üçüncülük maçında Sırbistan'dan Sasa Surla-Djordje Klasnic çiftini 21-19 ve 21-16'lık setlerle 2-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

Diğer yandan, karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Birinciliğe ulaşan Kotsilianos-Zoupani ikilisi, kupasını ve madalyalarını TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu'dan aldı.

İkinciliği elde eden Basta-Jovanovic ikilisinin kupasını ve madalyalarını, TVF Plaj Voleybolu Kurulu Koordinatörü Erkal Taş ve KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya verdi.

Turnuvayı üçüncü tamamlayan Selçuk Şekerci-Hasan Hüseyin Mermer ikilisine ise kupasını ve madalyalarını BVA Plaj Voleybolu Komisyonu Başkanı Tosho Stoyanov ve TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci takdim etti.

KAYNAK: AA