Potada maçın ardından

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic: - "Takımıma rakibe saygı gösterip taraftarlarımız için oynamalarını söyledim ve kazandık"

Potada maçın ardından
Potada maçın ardından
GİRİŞ 20.12.2014 00:35 GÜNCELLEME 20.12.2014 00:35

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, basketbolda THY Avrupa Ligi'nde Almanya'nın Bayern Münih takımını 87-81 yendikleri maçta taraftarların desteğinin galibiyette önemli rol oynadığını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, sarı-lacivertli taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Maçın sonucu önemli olmasa da taraftar bize gelip destek verdi. Takımıma rakibe saygı gösterip taraftarlarımız için oynamalarını söyledim ve kazandık. Top 16'ya kalarak ilk hedefi gerçekleştirdik. Önümüzde zorlu bir 14 maç var" dedi.

Son 16 turuyla ilgili de yorum yapan tecrübeli başantrenör, "Çok kolay olmayacak. Zor bir gruba düştük. Her şeyi iyi anlayıp ona göre çalışmamız lazım. En önemlisi de bu sayfayı kapatım yeni bir sayfa açmamız gerekiyor. Taraftarlar 'Dörtlü Final için kalbinizle oynayın' pankartı açtı. Bütün kalbimizle oynamamız gerekiyor. Bu pankarta saygı duymalıyız. Takımızın kimyası oturdu. Bir sonraki turda şansımızın olduğunu düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Bayern Münih Başantrenörü Svetislav Pesic ise Fenerbahçe Ülker'i tebrik ederek, "Şansımız vardı ama kazanamadık. Çok ciddi bir maçtı. Yüksek tempoda oynandı. İlk 30 dakikada çok top kaybı yaptık. Son dakikalar daha iyiydik ama maçı kaybettik" diye konuştu.

KAYNAK: AA