Orduspor Teknik Direktörü Doğan:

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da, teknik direktör Ziya Doğan, "Orduspor için birlik ve beraberlik çok önemli" dedi.

Orduspor Teknik Direktörü Doğan:
Orduspor Teknik Direktörü Doğan:
GİRİŞ 19.12.2014 20:23 GÜNCELLEME 19.12.2014 20:23

Orduspor eski kulüp başkanlarından Yaşar Pamuk, hafta sonu sahasında Denizlispor ile karşılaşacak Orduspor'u kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç ve İdari Menajer Selim Şener'in de hazır bulunduğu ziyarette Pamuk, bir süre teknik direktör Ziya Doğan ile görüştü.

Ziya Doğan, Yaşar Pamuk'a teşekkür ederek, birlikten dirlik doğacağını söyledi.

Orduspor'un birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Doğan, şunları kaydetti:

"İnşallah Orduspor en kısa sürede layık olduğu yere gelecek. Şu anda konum itibariyle pek iyi görünmüyoruz. Ama biz defalarca söylüyoruz. Orduspor'un en büyük sorunlarından birisi birlik ve beraberliktir. Eğer biz camia olarak birlik ve beraberliğimizi sağladığımız takdirde daha iyi işler çıkaracağımız ortada. Yaşar başkanımız bu birlik ve beraberlik örneğini herkese gösterdi. Şimdi sıra diğerlerinde. Artık bunun aksini bile düşünmek istemiyoruz. Çünkü kaybedecek zamanımız yok. Şimdi birlik günü. Eğer biz bunu başaramazsak kaybeden Orduspor olur. Kaybeden Ordu ve taraftarları olur."

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, Yaşar Pamuk'un kendileri için çok kıymetli birisi olduğunu belirterek, "Yaşar başkanımız çok iyi bir Ordusporludur. Bugün bizleri yalnız bırakmayarak moral vermiştir. Kendisinin bu yaptığı örnek davranış diğer eski başkanlarımıza da örnek teşkil eder" diye konuştu.

Yaşar Pamuk da Orduspor'un zor günler geçtiğini ancak, bu günleri Ziya Doğan sayesinde atlatacağına olan inancının tam olduğuna işaret ederek, "Bu hafta Denizlispor maçıyla çıkış yakalayacağız. Ziya Doğan deneyimi ve tecrübesiyle bunu başaracaktır. Kendisine inanıyoruz. İnşallah Orduspor hak ettiği yerlere yeniden gelecektir. Herkes Orduspor'a sahip çıkmalıdır" dedi.

KAYNAK: AA