Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Edirne Belediyesi Edirnespor, Ligin 9. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi
GİRİŞ 19.12.2014 16:34 GÜNCELLEME 19.12.2014 16:34

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Edirne Belediyesi Edirnespor, Ligin 9. haftasında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile mücadele edecek.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 20 Aralık Cumartesi günü Mersin Servet Tazegül Spor Salonu'nda gerçekleşecek maçın 14.00'te başlayacağı belirtildi.

Karşılaşmanın Mersin'in yerel bir kanalı ve Türkiye Basketbol Federasyonunca canlı yayınlanacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Geçtiğimiz hafta, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile evinde oynadığı maç sonunda 72 - 61 galip gelen Edirne Belediyesi Edirnespor, bir günlük aranın ardından Mersin maçı hazırlıklarını sürdürdü. Karşılaşmada, bir maç daha cezası olan Marissa Coleman forma giyemeyecek. Edirne Belediyesi Edirnespor’un 8 maçta 3 galibiyeti ve 5 mağlubiyeti bulunuyor. Takım, 11 puanla 11. sırada yer alıyor."

Açıklamada, geçtiğimiz haftayı Orduspor galibiyetiyle tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesinin, hafta arasında Eurocup'ta oynadığı maçı da 92 - 61 kazandığı ve takımın 13 puanla 5. sırada bulunduğu aktarıldı.

KAYNAK: AA