Kasımpaşa Teknik Direktörü Arveladze:

"Balıkesirspor'un sahası iyi değil, daha fazla mücadele etmemiz gerekecek"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Arveladze:
Kasımpaşa Teknik Direktörü Arveladze:
GİRİŞ 19.12.2014 15:07 GÜNCELLEME 19.12.2014 15:07

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında, 21 Aralık Pazar günü deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacakları maçtan iyi sonuç almak istediklerini söyledi.

Arveladze, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Balıkesirspor ile önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Balıkesirspor'un sahası bildiğim kadarıyla iyi değil. Daha fazla mücadele etmemiz gerekecek. İnşallah sonuç bizim açımızdan iyi olur" ifadelerini kullandı.

Ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmek istediklerini kaydeden Gürcü teknik adam, "Birkaç tane darbe yedik ve kötü gidişi çevirmeye çalışıyoruz. Bu kötü gidişatın sebepleri vardı. Hem formsuzluk hem de sakatlıklar etkiledi. Ancak son maçta takım dirençli bir karakter gösterdi. Sevindiren bir havaydı. 5-1'den sonra toparlanmak kolay olmuyor. İyi bir takımı yendik. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kasımpaşalı futbolcu Andre Castro ise Balıkesirspor maçının zor geçeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Türkiye'de deplasman maçları genelde zor oluyor. Benim ve Babel'in pozisyonunda oynayacak oyuncular takıma yardım etmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Bu arkadaşlarımın iyi performans göstermesi gereken bir maç. En önemlisi ise kazanabilmek. Üç puana ihtiyacımız var. Çünkü bu sezon deplasmanda hiç kazanamadık. Bence bu kez kazanacağız."

Babel'in doğum günü kutlandı

Lacivert-beyazlılarda teknik heyet ve oyuncular, 28 yaşına giren Ryan Babel'in doğum gününü pasta keserek kutladı.

Antrenman öncesinde yemek salonunda gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında, eşi ve çocukları da Babel'e sürpriz yaptı.

KAYNAK: AA