Kocaeli Birlikspor, Teknik Direktör Ertekin'le sözleşme imzaladı

Teknik Direktör Ertekin: - "Daha önceki takımlarda yazdığımız destanı burada da yazmak istiyoruz, iddialıyız"

Kocaeli Birlikspor, Teknik Direktör Ertekin'le sözleşme imzaladı
Kocaeli Birlikspor, Teknik Direktör Ertekin'le sözleşme imzaladı
GİRİŞ 19.12.2014 15:02 GÜNCELLEME 19.12.2014 15:02

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, Teknik Direktör İsmail Ertekin ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ertekin, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, takıma artı değer katmak adına kulübe geldiğini dile getirerek, yeni destan yazmak için burada olduğunu söyledi.

"Daha önceki takımlarda yazdığımız destanı burada da yazmak istiyoruz, iddialıyız" diyen Ertekin, "Bu sezon gayretle üst lig için çalışacağız. İnanıyorum ki bu savaşın sonunda kazanan biz olacağız. Olur da kısmet olmazsa gelecek yıl mutlaka üst ligde olmak istiyoruz. Alt liglerde oynadığınız sürece marka değeriniz çok yükselmiyor. Onun için de üst ligler hedefimiz, asıl hedefimiz Spor Toto Süper Lig. Allah gönlümüze göre verir. Puan olarak liderle aramızda büyük fark var ama futbol... 3 puanlı sistemde her şey olur. Takımla çalıştıktan sonra ihtiyaç olursa doğru oyuncuları bulmak için çabalarız" şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Kandemir

Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir de takımın ligde ilk devreyi istedikleri sırada tamamlayamadığını belirterek, kadro kalitesiyle doğru orantılı sonuçlar alamadıklarını anlattı.

Eski Teknik Direktör Kemal Kılıç'a takımı kurduğu için minnet duyduklarını aktaran Kandemir, kariyerine, kişiliğine ve sahip olduğu değerlere inandıkları Ertekin'le yola devam edeceklerini kaydetti.

Kandemir, Ertekin'in isminin sezon başında teknik direktörlük için geçtiğini anımsatarak, "Mutluyum, hocamız bize çok şey katacaktır. Aynı değerleri taşıyoruz. Hedeflerimizi ortaya koyduk, 1,5 yıl hocam ve ekibiyle Balıkesir örneğini inşallah Kocaeli'nde yaşayacağız. Hocamla geçen konuşurken 'Balıkesir'de birtakım hatalar yaptık, bir daha o hataları yapmam' dedi. Kemal Kılıç'ın bizden 'peşinat' adı altında az alacağı kaldı. Onun da gereceği yapılacak. Takımımızın bütçesi konusunda bazı konular konuşuluyor. Takımımızın sporcu ve teknik adam bütçesi 6,5 milyon liradır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ertekin, 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

KAYNAK: AA