Hatayspor Kulüp Başkanı Baram:

"Hatayspor, ikinci yarıda şampiyonluk mücadelesinde en iddialı takımlar arasında yer alacak"

Hatayspor Kulüp Başkanı Baram:
Hatayspor Kulüp Başkanı Baram:
GİRİŞ 19.12.2014 12:03 GÜNCELLEME 19.12.2014 12:03

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Hatayspor'un kulüp başkanı Jan Baram, ikinci yarıda şampiyonluk mücadelesinde en iddialı takımlar arasında alacaklarını bildirdi.

Baram, yaptığı yazılı açıklamada, ilk yarıda hedeflerine tam anlamıyla ulaşamadıklarını ancak zirve yarışından kopmayarak ikinci yarıda daha iddialı olduklarını belirtti.

Devre arasını çok iyi değerlendirmek amacıyla iki etap hazırlık kampı planlandıklarını ifade eden Baram, şunları kaydetti:

"İlk etap kamp dönemi Antalya'da 21 Aralık Pazar günü başlayacak ve 10 gün sürecek. Fizik kondisyon ağırlıklı gerçekleştirilecek ilk etap kampımızı burada yapacağız. Yılbaşı tatili dolayısıyla verilecek üç günlük iznin ardından futbolcular yine Antalya'da ikinci etap hazırlık kampına başlayacak. 10 gün sürecek ikinci etapta üç hazırlık maçı yapılacak. Ardından da kendi tesislerimizde 18 Ocak'ta oynanacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlanacağız. Hatayspor, ikinci yarıda şampiyonluk mücadelesinde en iddialı takımlar arasında yer alacak."

Teknik heyetin raporu doğrultusunda ara transferde görüşmelerin devam ettiğini aktaran Baram, bir orta saha, forvet arkası ve bir kanat oyuncusunu transfer ederek ikinci yarıda daha güçlü bir Hatayspor oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı.

KAYNAK: AA