İstanbul Başakşehir, Sivas deplasmanında

Lacivert-turunculu takım, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın Sivasspor ile karşılaşacak

İstanbul Başakşehir, Sivas deplasmanında
İstanbul Başakşehir, Sivas deplasmanında
GİRİŞ 19.12.2014 10:14 GÜNCELLEME 19.12.2014 10:14

İstanbul Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak mücadele saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Ligin 13 haftasında 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 21 puan toplayan İstanbul temsilcisi, puan sıralamasının 4. basamağında yer alıyor. Süper Lig'de son 4 haftada yenilgi yüzü görmeyen ve kalesini gole kapatan lacivert-turunculu takım, zor günler geçiren Sivasspor deplasmanına galibiyet parolasıyla gidiyor. Ligin en az gol yiyen takımı olarak dikkati çeken İstanbul Başakşehir, ilk 13 haftada en çok gol yiyip, en az gol atan takımlardan olan rakibini mağlup ederek, üst sıralardaki yerini korumanın peşinde.

İstanbul Başakşehir'de yarınki mücadele öncesinde 21 yaş altı maçında müsabaka hakemine karşı sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 1 maç ceza alan Enver Cenk Şahin, cezalı durumunda.

Sakat oyuncusu bulunmayan lacivert-turunculu ekipte Yalçın Ayhan, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Rajko Rotman ve Mossoro sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular yarın da sarı kart görmesi durumunda 15. haftadaki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyecek.

KAYNAK: AA