Elazığsporlular kimsesiz çocukları ziyaret etti

Teknik Direktör Özat: "Allah devletimize de bu ülkeyi yöneten insanlara da zeval vermesin. Herkesin başa çıkabileceği bir şey değil. Bu çocukların yerinde bizler de olabilirdik, çocuklarımız da olabilirdi"

Elazığsporlular kimsesiz çocukları ziyaret etti
Elazığsporlular kimsesiz çocukları ziyaret etti
GİRİŞ 18.12.2014 21:35 GÜNCELLEME 18.12.2014 21:35

Elazığsporlu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan kimsesiz çocukları ziyaret etti.

Çocuk Evleri Sitesi'nin Halk Oyunları Salonu'nda gerçekleşen ziyarette, Elazığsporlular yanlarında getirdikleri oyuncak, forma ve üzerinde futbolcuların imzalarının yer aldığı futbol toplarını kimsesiz çocuklara hediye etti.

Ziyarette, bordo-beyazlılar futbolcular çocuklarla şakalaşıp bir süre sohbet etti. Bazı oyuncular ise çocuklarla top oynadı. Kimsesiz çocuklar Elazığsporlu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı hem kendilerinin hem de çocukların büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Kulüp olarak bu tür ziyaretlere bundan sonra da devam edeceklerini ve ellerinden geldiğince kimsesiz çocukların yanında olacaklarını ifade eden Özat, şöyle devam etti:

"Allah devletimize de bu ülkeyi yöneten insanlara da zeval vermesin. Herkesin başa çıkabileceği bir şey değil. Bu çocukların yerinde bizler de olabilirdik, çocuklarımız da olabilirdi. Öncelikle ekibime, kulübüme, oyuncularıma ve arkadaşlarıma bu sosyal sorumluluk projesinde bizlerle beraber oldukları için, buraya destek verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha sık ziyarete geleceğiz. Onları gördük, onlarla kucaklaştık çok mutluyum. İnşallah bahtları açık olur."

Elazığ Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Orhan Yavuz ise ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Elazığspor'un kurumumuza yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizleri ve çocuklarımızı onurlandırdılar. Ciddi anlamda çocuklarımıza moral ve motivasyon oldu" diye konuştu.

KAYNAK: AA