Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları

Antrenmandan önce basın mensupları, hayatını kaybeden meslektaşları Hacı Hasdemir, Süleyman Gültekin ve Erkan Koyuncu'nun ailelerine yaptıkları destekten dolayı sarı-kırmızılı takımın teknik heyet ve futbolcularına plaket verdi

Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları
Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıkları
GİRİŞ 18.12.2014 21:07 GÜNCELLEME 18.12.2014 21:07

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 20 Aralık Cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular ısınma hareketleri ve fiziksel çalışmaların ardından dar alanda üç takım halinde çift kale maç yaptı.

Blerim Dzemaili, günü takımdan ayrı özel bir çalışma yaparak geçirdi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Basın mensuplarından plaket ve baklava ikramı

Antrenmandan önce basın mensupları, hayatını kaybeden meslektaşları Hacı Hasdemir, Süleyman Gültekin ve Erkan Koyuncu'nun ailelerine yaptıkları destekten dolayı sarı-kırmızılı takımın teknik heyet ve futbolcularına plaket verdi, baklava ikram etti.

Takım adına plaketi alan kaptan Selçuk İnan, basın mensuplarına teşekkür ederek, "Biz elimizden geldiğince bu tür yardımları yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Baklava ikramı sırasında, kaleci Fernando Muslera'nın "Çay yok mu çay?" şeklindeki sözleri takım arkadaşlarını ve gazetecileri güldürdü.

Basın mensupları, Hacı Hasdemir, Süleyman Gültekin ve Erkan Koyuncu'nun ailelerine destek veren 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'ni de ziyaret ederek teşekkür edip plaket verdi.

13. Spor Adamları Ödülleri'nde onur ödülüne layık görülen Hamza Hamzaoğlu ve yılın en iyi yabancı futbolcusu seçilen Fernando Muslera ise ödüllerini tesislerde aldı.

KAYNAK: AA