Denizlispor İkinci Başkanı Mersin:

"Şanlıurfaspor galibiyetini, Orduspor maçından alacağımız 3 puanla pençinlemek istiyoruz"

Denizlispor İkinci Başkanı Mersin:
Denizlispor İkinci Başkanı Mersin:
GİRİŞ 18.12.2014 16:29 GÜNCELLEME 18.12.2014 16:29

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un ikinci başkanı Turgay Mersin, Şanlıurfaspor galibiyetini, Orduspor maçından alacakları üç puanla perçinlemek istediklerini bildirdi.

Mersin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaliteli bir ekip oluşturduklarını fakat bunu skora yansıtamadıklarını her fırsatta dile getirdiklerini belirterek, Şanlıurfaspor maçında bunu aştıklarını ifade etti.

Orduspor deplasmanın çok zorlu geçeceğini vurgulayan Mersin, şunları kaydetti:

"Rakibimizde alt sıralardan kurtulma adına galibiyetle ayrılmak isteyecektir. Bizde bu karşılaşmadan 3 puan bekliyoruz. Şanlıurfaspor galibiyetini, Orduspor maçından alacağımız 3 puanla perçinlemek istiyoruz. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Son haftalarda forma şansı bulan genç oyuncularımız performansıda bizi mutlu ediyor. Geleceğin Denizlispor'u kulübümüzden yetişen sporculardan oluşması en büyük arzumuz."

Futbolculara "prim sözü"

Öte yandan Denizlispor'un resmi sitesinden yapılan açıklamada, futbolculara "prim sözü" verildiği konusundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Açıklamada, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kulüp ziyaretinde "akil adam" olarak görevlendirilen işadamı Abdülkadir Uslu'nun "Önümüzdeki 3 maçı alın, biz gerekeni yapacağız" ifadesinin, "futbolcuların maç başı ücretlerinin ödenmesi" yönünde bir açıklama olduğu belirtilerek, "Takımın prim sistemi bellidir ve bundan asla taviz vermeyeceğiz. Bu asılsız haberlerin kulübümüze zarar verdiğini hatırlatır, bu konuda daha hassas olunmasını rica ederiz" denildi.

KAYNAK: AA