Halkbank Avrupa'da emin adımlarla ilerliyor

Voleybol Erkekler Birinci Lig'in "namağlup" lideri Halkbank, Avrupa'da oynadığı son 3 maçı da kazandı

Halkbank Avrupa'da emin adımlarla ilerliyor
Halkbank Avrupa'da emin adımlarla ilerliyor
GİRİŞ 18.12.2014 12:36 GÜNCELLEME 18.12.2014 12:36

Voleybol Erkekler Birinci Lig'de "namağlup" lider durumda bulunan Halkbank, Avrupa'da oynadığı son üç maçı da kazandı.

CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde dün Fransız ekibi Tours VB'yi 3-1'le geçen başkent temsilcisi, G Grubu'nda üst üste 3'üncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

Halkbank, 1 mağlubiyet ve 3 galibiyetin sonunda topladığı 9 puanla grupta İtalyan ekibi Sir Safety Perugia'nın ardından 2'nci sırada bulunuyor.

Başkent temsilcisi, 5. hafta mücadelesinde 20 Ocak'ta Belçika takımı Noliko Maaseik'e konuk olacak.

"Hedef grup birinciliği"

Halkbank Antrenörü Lorenzo Bernardi, hem Türkiye'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde yollarına emin adımlarla devam ettiklerini belirtti.

Şampiyonlar Ligi'nde 9 puanla 2'nci sırada yer aldıklarını hatırlatan Bernardi, "Halkbank'ın hedefi her zaman en iyisidir. Grup etabı bittiğinde ilk sırada olmak istiyoruz ve başaracağız. Takımımız her geçen gün daha çok uyum sağlıyor. Çok daha iyi olacağız ve sonunda bu camianın yüzünü güldüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Nuri Şahin ise Tours VB maçında gösterdikleri mücadeleden dolayı arkadaşlarını kutlayarak, "Önemli bir engeli aştık. Kısa süreli bir durgunluk yaşadık ancak toparlanmasını bildik. İşte bizim farkımız burada ortaya çıkıyor. Bizi çok daha iyi günler bekliyor" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA