Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Ziraat Türkiye Kupası'nda F Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak yeşil-mavililer, hazırlıklarını tamamladı.

Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı
Çaykur Rizespor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı
GİRİŞ 17.12.2014 14:42 GÜNCELLEME 17.12.2014 14:42

Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Godfrey Oboabona katılmadı. Futbolcular, koşunun ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Yaklaşık bir saat süren çalışmada Karaman'ın idmanı sık sık durdurarak futbolcuları yapmaları gerekenler konusunda uyardığı öğrenildi.

Öte yandan yeşil-mavili ekip bu akşam saatlerinde THY'ye ait tarifeli uçakla Beşiktaş maçı için 20 kişilik futbolcu kafilesiyle İstanbul'a gidecek.

Teknik direktör Karaman, sakat olan Oboabona'nın yanı sıra Süper Lig'de hafta sonu oynayacakları Gaziantespor karşılaşmasını düşünerek Serkan Kırıntılı, Holosko, Eren Albayrak, Leonard Kweuke, Kıvanç Karakaş ve Giray Kaçar'ı kafileye dahil etmedi.

Bu futbolcular yardımcı antrenör nezaretinde Gaziantespor maçı hazırlıklarını Rize'de sürdürecek.

Karadeniz ekibinin Beşiktaş maçına Aykut Erçetin, Orhan Ovacıklı, Koray Altınay, Sezer Özmen, Ali Adnan, Kağan Söylemezgiller, Bayram Çelik, Murat Duruer, Sercan Kaya, Liban Abdi ve Tevfik Köse muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

KAYNAK: AA