Sivas Dört Eylül Belediyespor'da kupa mesaisi başladı

Yardımcı antrenör Kalebayır: "Kupa, bizim için prestij"

Sivas Dört Eylül Belediyespor'da kupa mesaisi başladı
Sivas Dört Eylül Belediyespor'da kupa mesaisi başladı
GİRİŞ 16.12.2014 16:20 GÜNCELLEME 16.12.2014 16:20

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Sivas Dört Eylül Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda 18 Aralık Perşembe günü deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Yardımcı antrenör Ömer Kalebayır, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupaya Kardemir Karabükspor'u yenerek iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta iyi bir çıkış yakaladıklarını dile getiren Kalebayır, "Biz iyi bir takımız. Kupada Ankaragücü ile oynayacağız. Ankaragücü, Türk futboluna damga vurmuş bir takım. Ligde iyi mücadele veriyorlar. Onlar 2. Lig'de, biz 3. Lig'de mücadele ediyoruz. Haddimizi biliyoruz. Oradan puanla döneceğimizi umuyoruz" dedi.

Kalebayır, asıl hedeflerinin bir üst lige yükselmek olduğunu aktararak, şunları söyledi:

"Kupa, bizim için prestij. Bunu yöneticilerimiz de söyledi ancak kazanmak için oynuyoruz, futbolun doğrularını yaparak oynuyoruz. İnşallah, oradan da puanla döneriz. Futbolda kimse beraberlik veya mağlup olmak için sahaya çıkmıyor. Şanlıurfaspor'u, 1461 Trabzon'u, Kardemir Karabükspor'u yendik. Ankara'dan da muhakkak puanla dönmek istiyoruz. Dönemezsek de yapacak bir şey yok."

Kalebayır, cezalı Volkan Çekirdek ve sakatlığı devam eden Ömer Faruk Gürcoğlu dışında takımda eksik futbolcunun bulunmadığını kaydetti.

KAYNAK: AA