Denizlispor'da 3 puan sevinci

Denizlispor Kulübü Başkanı Kıbrıslıoğlu: - "Şanlıurfaspor maçından aldığımız üç puanla kendimize geldik"

Denizlispor'da 3 puan sevinci
Denizlispor'da 3 puan sevinci
GİRİŞ 16.12.2014 14:53 GÜNCELLEME 16.12.2014 14:53

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Şanlıurfaspor karşısında kazandıkları üç puanla takımın kendine geldiğini söyledi.

Kıbrıslıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahadaki güzel mücadeleden dolayı teknik ekibi ve futbolcuları kutladı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve diğer protokol üyelerinin kulüp ziyaretinin futbolculara olumlu yansıdığını ifade eden Kıbrıslıoğlu, başta Bakan Zeybekci olmak üzere protokol üyelerine destekleri için teşekkür etti.

Kıbrıslıoğlu, kaliteli bir ekip olduklarını fakat bunu oynadıkları birçok maçta skora yansıtamadıkları için sıkıntı yaşadıklarını, Şanlıurfaspor maçında bu sorunu giderdiklerini belirtti.

Kıbrıslıoğlu, şunları söyledi:

"Şanlıurfaspor maçından aldığımız üç puanla kendimize geldik. Bizim için kırılma noktası olarak gördüğümüz bir maç oynadık. Bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmak zorundaydık. Çünkü üst sıralara doğru yükselişe geçmemiz için Şanlıurfaspor maçını kazanmak istiyorduk. Aksi takdirde alt sıralarda sıkıntı yaşayabilirdik. Şanlıurfaspor maçını kazanarak bu sıkıntıdan biraz uzaklaştık. Maçın son dakikasına kadar futbolcularımızda kazanma duygusu vardı. Bunu sahaya yansıttılar ve maçı kazandık, mutluyuz."

Hasan Kıbrıslıoğlu, Şanlıurfaspor maçından alınan 3 puanın seri galibiyetlerin başlangıcı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA