Adana Kurtuluş Yarı Maratonu'na doğru

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi: "Yarı maraton ile halk koşusuna bin kişinin üzerinde katılım bekliyoruz"

Adana Kurtuluş Yarı Maratonu'na doğru
Adana Kurtuluş Yarı Maratonu'na doğru
GİRİŞ 16.12.2014 13:03 GÜNCELLEME 16.12.2014 13:03

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek "Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu"na bin kişinin katılmasının beklendiği bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, yazılı açıklamasında, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen yarı maraton ve halk koşusunun 4 Ocak'ta yapılacağını belirtti.

Yarı maratonu, halk koşusu ve engelliler yarışına kayıtların internet ortamında sürdüğünü aktaran Hadi, şu bilgileri verdi:

"Bugüne kadar 600 başvuru var. Yarı maraton ile halk koşusuna bin kişinin üzerinde katılım bekliyoruz. Türk ve yabancı atletlerin de katılacağı etkinlikte Büyükşehir Belediyesi'nin sponsorluğunda 150 bin lira ödül dağıtacağız. Ayrıca maraton ve halk koşusunda tüm sporculara yarışma logolu tişört, madalya ve katılım belgesi verilecek. Müsabakada yol güvenliği ve sporcunun sağlını çok önemsiyoruz. Bu nedenle 119 noktada hakem ve görevli yer alacak."

Hadi, Atatürk Parkı önünde başlayıp, Merkez Park'ta sona erecek yarı maratonunda birinciye 20, ikinciye 10, üçüncüye 5 bin lira ödül verileceğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL