Voleybol: DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi

Halkbank Voleybol Takımı, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın Fransa'nın Tours VB takımını konuk edecek

Voleybol: DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi
Voleybol: DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi
GİRİŞ 16.12.2014 12:00 GÜNCELLEME 16.12.2014 12:00

Halkbank Voleybol Takımı, DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki dördüncü maçında, Fransa'nın Tours VB takımıyla karşılaşacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda yarın saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Polonyalı Wojciech Maroszek ve İspanyol Maria Susana Jativa Rodriguez hakem ikilisi yönetecek.

Halkbank, deplasmanda Tours VB'yi 3-1 yenmişti.

Dördüncü maçlar öncesinde gruptaki sıralama şöyle:

Takımlar

O

G

M

P

Sir Safety

3

3

0

8

Halkbank

3

2

1

6

Noliko Maaseik

3

1

2

2

Tours VB

3

0

3

2

Antrenör Bernardi

Halkbank Antrenörü Lorenzo Bernardi, Tours VB mücadelesini de kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Bernardi, "Biz her karşılaşmaya final havasında çıkıyoruz. Rakibimizi Fransa'da yenmemiz, Ankara'da işimizin çok kolay olacağını göstermez. Büyük bir ciddiyet içinde oynayıp Halkbank'ın ağırbaşlılığına yakışan bir skor elde etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Takım oyuncularından Emre Batur ise Türkiye'yi temsil ederek, büyük bir sorumluluk içerisinde olduklarını kaydetti.

Sahada bu bilinçle mücadele edeceklerini dile getiren Batur, "Umarım, Ankaralı voleybolseverler de tribünlerdeki yerlerini alarak bu sorumluluğun kendilerine düşen kısmını yerine getirirler. İyi çalıştık ve kazanmak için her şeyi yapacağız" dedi.

"Halkbank'a güveniyoruz"

Türk sporunun önemli isimlerinden milli güreşçi Rıza Kayaalp ve halterci Nurcan Taylan, Halkbank'a destek verdi.

Halkbank'ın geçen yıl CEV Kupası'nda yakaladığı başarıyı tekrarlayacağını anlatan Kayaalp, "İlk maçı kaybetti ama sonrasında peş peşe galibiyetler geldi. Bu kadro, Şampiyonlar Ligi kupasını Ankara'ya getirip bir ilki daha başaracak" diye konuştu.

Milli sporcu Taylan ise Halkbank'ı takip ettiğini ve ilkleri başaran bir takım olduğunu vurguladı. Taylan, Halkbank'ın, Fransız rakiplerini yenerek, bir kez daha kendilerini gururlandıracaklarını kaydetti.

KAYNAK: AA