Fenerbahçe, Erzurum'a rötarlı gitti

Sarı-lacivertliler, sis nedeniyle yaklaşık 1 saatlik rötarın ardından Erzurum'a uçtu

Fenerbahçe, Erzurum'a rötarlı gitti
Fenerbahçe, Erzurum'a rötarlı gitti
GİRİŞ 15.12.2014 14:47 GÜNCELLEME 15.12.2014 14:47

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci haftasında yarın deplasmanda Spor Toto 3. Lig takımlarından Bayburt Grup Özel İdare ile yapacağı maç için Erzurum'a rötarlı gitti.

Sarı-lacivertliler, sis nedeniyle yaklaşık 1 saatlik rötarın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Erzurum'a uçtu. Fenerbahçe kafilesi, Erzurum'dan otobüsle Bayburt'a geçecek.

Sakatlığı nedeniyle son 3 lig maçında forma giyemeyen Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, havalimanında FBTV'ye yaptığı açıklamada, takımla antrenmanlara başladığını ve kendini iyi hissettiğini belirterek, "Takımdan ayrı kalmak kolay değildir. İyi bir çalışma süreci geçirdim. Umarım yarın benim için iyi bir karşılaşma olur" dedi.

Bayburt'ta zor bir maç oynayacaklarını kaydeden Diego, "Rakibin adı ne olursa olsun, iyi savunma yapan, iyi koşan ve iyi mücadele eden bir takım bekliyoruz. Galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin 18 kişilik Bayburt Grup Özel İdare maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Mert Günok, Erten Ersu, Savaş Polat, Hasan Ali Kaldırım, Selçuk Şahin, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Caner Koca, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Muhammed Akarslan, Alper Potuk, Michal Kadlec, Pierre Webo, Uygar Mert Zeybek, Erman Taşkın, Aziz Ceylan, Ramazan Civelek.

KAYNAK: AA