1461 Trabzon, ilk 5'teki yerini korumak istiyor

Kulüp Başkanı Bülbül: "Elde ettiğimiz galibiyeti, hafta sonu deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor ile oynayacağımız maçla taçlandırmak istiyoruz"

1461 Trabzon, ilk 5'teki yerini korumak istiyor
1461 Trabzon, ilk 5'teki yerini korumak istiyor
GİRİŞ 15.12.2014 11:04 GÜNCELLEME 15.12.2014 11:04

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 5-1 yenen 1461 Trabzon, hafta sonu deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor'u yenerek ligde bulunduğu 5. sıradaki yerini korumak istiyor.

Bülbül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde üst sıralarda yer almayı amaçladıklarını belirterek, sahalarında elde ettikleri 3 puandan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Takım olarak iyi durumda olduklarını dile getiren Bülbül, "TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak Ofspor mağlubiyetini telafi etmek istiyorduk. Takımımız iyi mücadele etti ve galip geldik. Hedefimize ulaşmak için bundan sonraki maçlarda da galip gelmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Bülbül, her maçın kendileri için ayrı önem taşıdığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Elde ettiğimiz galibiyeti, hafta sonu deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor ile oynayacağımız maçla taçlandırmak istiyoruz. Ligde ilk 5 içerisindeki yerimizi korumayı hedefliyoruz. Taraftarımıza deplasmanda da galibiyet hediye etmeye çalışacağız."

KAYNAK: AA