Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek:

"İnşallah ilk yarıyı hedeflediğimiz gibi tamamlarız"

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek:
Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Gevrek:
GİRİŞ 13.12.2014 17:52 GÜNCELLEME 13.12.2014 17:52

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un Başkanı Adil Gevrek, "İnşallah ilk yarıyı hedeflediğimiz gibi tamamlarız" dedi.

Başkan Gevrek, kulüp ikinci başkanı İlhan Kavuk ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla Orduzu Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Menemen Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirten Gevrek, "Menemen Belediyespor ile son derece önemli bir maç oynayacağız. Aslında kalan iki maçımız var ve bu maçları kazanmak istiyoruz. İnşallah ilk yarıyı hedeflediğimiz gibi tamamlarız" dedi.

Gevrek, birlik ve beraberliğin şampiyonluğu getireceğine inandığını dile getirdi.

Birlik ve beraberliklerini sıkıntıya sokmak isteyenler olacağını vurgulayan Gevrek, "Bu her zaman olmuştur. Bizim bunlara kesinlikle meyil vermememiz lazım. İşler doğru gitse bile maalesef bazen sıkıntılar olabiliyor. Doğru giden işi bozmak için çalışanlar olacaktır. Eleştiri her zaman olabilir. Biz eleştirilere her zaman açığız. Yeter ki bu eleştiriler yapıcı olsun. Yapıcı olduktan sonra eleştirilerin her zaman olmasından yanayız. Ama bu eleştirilerde hakaret ya da takıma zarar verecek şeyler olduğu zaman bunu kabul etmeyiz" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'un Malatyalıların ortak değeri olduğunu ifade eden Gevrek, herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini anlattı.

Kulüp ikinci başkanı Kavuk da yönetim arasında birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğuna değinerek, aralarında herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi.

Takımda sıkıntı varmış gibi yorumların yapılmasını anlamsız bulduklarını kaydeden Kavuk, "Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak hep beraber bu işin içerisine girdik. Kellemizi koltuğumuzun altına aldık ve mücadele ediyoruz. Bu kulübün bir yönetim kurulu var. Bu yönetim oturur, tartışır ve herkes düşüncesini söyler. Biz doğru yoldayız, ilerliyoruz ve bir sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA