Palandöken Belediyespor'da tek hedef galibiyet

Voleybol Erkekler 1. Lig'de mücadele eden Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor, Şahinbey Belediyespor ile yapacağı maça tam kadro çıkack

Palandöken Belediyespor'da tek hedef galibiyet
Palandöken Belediyespor'da tek hedef galibiyet
GİRİŞ 13.12.2014 17:49 GÜNCELLEME 13.12.2014 17:49

Voleybol Erkekler 1. Lig'deki Erzurum temsilcisi Palandöken Belediyespor'da tek hedef galibiyet.

Kulüp başkanı Zafer Bülent Engin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzurum'daki Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda Şahinbey Belediyespor ile yarın yapacakları maç için hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Tam takım olarak ikinci kez mücadele edeceklerini ifade eden Engin, "Daha önceki maçlarda eksikliklerimizden dolayı yenilgiler aldık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde tam takım olarak dişe diş bir mücadele sergiledik. Rakibimiz olan Şahinbey'i yenmek için elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz" diye konuştu.

Maçın kendilerinin ev sahipliğinde olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirten Engin, "Seyircimizin önünde oynayacak olmamız büyük bir avantaj. Daha önceki maçlarda seyircilerimiz tribünleri doldurarak büyük bir destek oldu. Bu maçta da tribünlerin dolmasını ve takımımıza destek olmalarını istiyoruz. Hem seyircimizden hem takımımdan umutluyum" ifadesini kullandı.

Engin, maç için moral olarak da hazır olduklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Eksiklikler giderildikten sonra bir şeyler olacağı antrenmanlarda da belli geçen haftaki maçta da belli oldu. Ondan dolayı herkes umutlandı. Artık kimsenin kafasında küme düşme diye bir şey kalmasın. Bütün seyircilerimizi maça davet ediyoruz."

Palandöken Belediyespor-Şahinbey Belediyespor karşılaşması, Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda yarın saat 14.00'te başlayacak.

KAYNAK: AA