Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:

"Çok iyi başladığımız Nizhny maçının sonunu kötü oynayarak kaybettik"

Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:
Anadolu Efes Genel Menajeri Özerhun:
GİRİŞ 13.12.2014 11:35 GÜNCELLEME 13.12.2014 11:35

Anadolu Efes Basketbol Takımı Genel Menajeri Engin Özerhun, THY Avrupa Ligi A Grubu'nda Rusya'nın Nizhny ekibine 65-61 yenildikleri maçın sonunu kötü oynadıklarını söyledi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Özerhun, karşılaşmaya çok iyi başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Karşılaşma, grubun son haftasında Real Madrid ile yapacağımız liderlik maçı için motivasyon anlamı taşıyordu. Çok iyi başladığımız, herkesin farka gideceğimizi düşündüğü maçın sonunu kötü oynayarak kaybettik. Tabi burada kaybettiği taktirde elenecek olan Nizhny'nin performansını da göz önünde bulundurmak lazım. Bunun yanı sıra bizim de sakatlıklar nedeniyle eksikliklerimiz vardı. Artık son maçımıza yoğunlaşacağız, Real Madrid ile grup birinciliği için mücadele edeceğiz."

Takımda sakatlıkları bulunan oyuncuların durumlarıyla ilgili bilgi de veren Özerhun, "Cedi Osman dün takıma katıldı. Ayağında zedelenme olan Perperoglou ve Cenk de en kısa zamanda takımdaki yerlerini alacaklar. Krstic de önümüzdeki haftadan itibaren ilk aşama antrenmanlara başlayacak. Birkan Batuk'un ise şubat ayının sonuna doğru takıma katılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Engin Özerhun, takımda forma giyen genç oyuncular Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Okben Ulubay ve Emircan Koşut'un sergilediği performansın kendilerini gelecek adına umutlandırdığını dile getirerek, "Zaten bu oyuncular sezon başından yola çıkarken güvendiğimiz ve katkı sağlayabileceğini düşündüğümüz oyunculardı. Mücadeleleriyle iyi bir izlenim bıraktılar. Çok önemli sınavdan geçerek gelecek adına bizi umutlandırdılar" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA