Denizlispor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Denizlispor Teknik Direktörü Bizati:

Denizlispor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları
Denizlispor'da Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları
GİRİŞ 12.12.2014 17:09 GÜNCELLEME 12.12.2014 17:09

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, Şanlıurfaspor karşısında geçen haftaki Karşıyaka maçından daha iyi oynayacaklarını söyledi.

Yeşil siyahlılar, Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde Bizati yönetiminde yaptığı antrenmanla Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. "Horozlar" bir süre ısınma hareketleri yaptıktan sonra çift kale maçla çalışmalarında devam etti.

Bizati, antrenmandan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada oyuncularının moralinin yerinde olduğunu belirterek, Şanlıurfaspor maçında geçen hafta oynadıkları Karşıyaka maçındaki performansın daha iyisini göstereceklerini söyledi.

Şanlıurfaspor maçını kazanmaları gereken maçlardan biri olduğuna işaret eden Bizati, "Urfa maçı ligde yer belirlenmesi açısından önemli bir maç olacak. Üç puan almak istediğimiz maç. Çok iyi hazırlanıyoruz. Kazanmak istiyoruz. Muhakkak rakibimizde kazanmak isteyecektir. Çünkü sıralama olarak üstte olan bir takım. Maddi imkanları olarak da iyi bir takım. Ama ne olursa olsun bu ligde maddi imkanlar performansı belirlemiyor. Şanlıurfa maçında Karşıyaka maçında oynadığımız maçın daha iyisini oynayabilecek durumdayız" diye konuştu.

Ligin ilk yarısının bitimine dört hafta kaldığını anımsatan Bizati, "Bu haftalarda alabildiğimiz puanları almaya çalışacağız. Ondan sonra tekrar hedef belirlememiz gerekecek. Ona göre devam edeceğiz. Biz alabildiğimiz en yüksek puanı almak hedefindeyiz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA